Levering og leveringstid

Fraktpris

Frakt i Norge er normalt kr 249,-. Ordrer over kr2000 har gratis frakt. Ved levering på døren (bilder som er for store for Post i butikk) til adresse utenfor allfarvei (feks enkelte hytte-adresser) kan ekstra kostnad tilkomme, men vi tar da kontakt først. 

 

Til Sverige og Danmark tilkommer et ekstra fraktgebyr per bilde, som man ser i kassen.

 

Produksjonstid 5-10 dager.

Normal produksjonstid er 5–10 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager, men avhenger helt av Posten/Bring og hvor du er i landet.

 

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie.

 

Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen. Si ifra om du har dårlig tid, så kan det godt hende at vi kan få bildet dit ut raskere.

 

Trykking, skader, angrerett og reklamasjon

Hva gjør du hvis bildet har skader eller kvalitetsfeil.

 

Hvordan vi sender bildet ditt

Alu-plate bilder med lengste side 200cm og mer er for store for post i butikk, og må leveres på døren med Bring, som ringer i forkant. Ved levering på døren (bilder som er for store for Post i butikk) til adresse utenfor allfarvei (feks enkelte hytte-adresser) kan ekstra kostnad tilkomme, men vi tar da kontakt først. 

 

Bilder til privatadresse i Norge

Sendes med Posten/Bring Servicepakke (sporing for Posten), til ditt nærmeste postkontor/post i butikk.

 

 

Levering på døren hjemme?

Posten har en enkel tjeneste hvor du kan bestille utkjøring på kveldstid for en rimelig pris. Avhengig av bildestørrelse, rundt 90kr. Dette kan være kjekt hvis du har lang vei til postkontoret eller ingen/liten bil. Så fort du har fått sporingsnummeret og bildet er på vei kan du spore bildet på Posten.no og bestille utkjøring der. Mer info om tjenesten hos Posten.

 

Bilder til firmaadresse i Norge

Leveres på dagtid med Bring Bedriftspakke dør til dør, andre fraktselskaper eller budbil.